Holistische Gezondheidstherapie

Je bent bij mij in de praktijk van harte welkom voor Holistische Gezondheidstherapie (HGT).

Ik zie HGT als het fundament van mijn praktijk, de basis waarmee ik in eerste instantie ben begonnen en waarmee ik inmiddels veel cliënten heb kunnen helpen.

HGT werkt aan gezondheidsherstel in de breedste zin van het woord. In een uniek behandeltraject wordt een grote onderhoudsbeurt gegeven op alle niveaus van energie.

Je gehele gestel wordt stap voor stap versterkt, afvalstoffen worden afgevoerd en energetische en fysieke disfuncties worden waar mogelijk hersteld.

Deze therapie werkt met de 5 principes van de natuurgeneeskunde:

  • energie
  • prikkeloverdracht
  • drainage
  • voeding
  • psyche

Vanuit geneeskundige tradities uit oost en west worden middelen en behandelingen ingezet voor een optimaal resultaat. Dit gebeurt vanuit holistische visie, waarbij de wisselwerking tussen geest en lichaam én de balans daartussen worden gereguleerd.

In het consult wordt een holistische diagnose gesteld op essentiële storingen in je gezondheid, de zgn. worteloorzaken van klachten. Dit zijn fysieke of energetische beschadigingen, zwaktes, verstoringen of belastingen die ontstaan zijn vanaf de geboorte. Worteloorzaken zijn onzichtbaar aanwezig. Hieruit kan vroeg of laat ‘ineens’ een probleem ontstaan.

Holistische Gezondheidstherapie verwijdert de worteloorzaken in nauwgezette volgorde met een breed scala aan toepassingen (zie: Behandelingen).

Voor Volwassenen

Heb je last van darmklachten, futloosheid, depressie, burn-out, nachtmerries, maagzweer, slapeloosheid, RSI, hoge bloeddruk, menstruatiepijn, opvliegers, hooikoorts, een auto-immuunziekte, allergieën, hyperactiviteit, concentratieproblemen, overgewicht, driftbuien, overprikkeling?

Je kunt het bijna zo gek niet bedenken, met Holistische Gezondheidstherapie kun je de worteloorzaken van vele soorten klachten behandelen.

Voor Kinderen

De natuurlijke aanpak van Holistische Gezondheidstherapie is geschikt voor alle leeftijden, ook als hulp voor pasgeboren baby’s en kinderen.

Heeft je kind last van angsten, hoofdpijn, allergieën, onrust, slecht slapen, faalangst, verkoudheid, jeuk en eczeem, onzekerheid, eenzaamheid, autisme, AD(H)D, pestgedrag, boosheid?

Nogmaals: je kunt het bijna zo gek niet bedenken, met deze therapie kun je de worteloorzaken van vele soorten klachten behandelen.

De therapie kan uitstekend hulp bieden bij leer- en sociale problemen, hypersensitiviteit en puberteitsperikelen.

Ook mogelijke (onzichtbare) gevolgen van inentingen kunnen worden ondervangen met natuurlijke toepassingen voor- of achteraf.

HGT, Veilige Hulp na Trauma

De meeste mensen hebben wel iets meegemaakt dat (onbewust) invloed heeft op stemming, gedrag en levensgeluk. Zowel van recente gebeurtenissen als van vele jaren terug. Een trauma hoeft men zich niet bewust te zijn. Nare ervaringen, ook uit de babytijd, kunnen levensvreugde en zelfvertrouwen nu nog sterk beïnvloeden. Door testwerk met de biosensor kunnen alle vormen van trauma uitstekend worden behandeld, ook uit de vroege kindertijd.

Moedeloosheid wordt vitaliteit, angst wordt veiligheid, stress wordt kracht.

Vrede en Balans geeft Levensgeluk!

Wil jij ook doen wat ik doe? Neem dan vooral een kijkje op www.hgt.nu/opleiding,  een prachtige  en zeer complete opleiding, die je helemaal in het zadel zet voor het hebben van je eigen HGT-praktijk.