Munay-Ki Inwijdingen

Je bent bij mij in de praktijk van harte welkom voor het ontvangen van Munay-Ki (Liefdeskracht).

Munay-Ki betekent “Liefdeskracht” met als achterliggende betekenis “ben degene die je vanuit je ziel bent” of “wees wie je werkelijk bent/ik houd van jou”.

Munay-Ki is het pad van Transformatie naar Verlichting en Wereldvrede.

Dit pad bestaat uit 9 rites/inwijdingen/energieoverdrachten voor transformatie naar de verlichte mens, die hun oorsprong vinden bij de Indianen in Peru. Samen vormen deze 9 inwijdingen de initiatie om een persoon van wijsheid en kracht te worden. Elke inwijding is een stap naar hoger bewustzijn.

Munay-Ki is een krachtige bundeling van alle elementen die nodig zijn om grondige transformatie te realiseren.

De inwijdingen bestaan uit woorden, symbolische gebaren, aanrakingen, intentie en energieoverdracht, zodat wij transformeren naar ons lichtlichaam.

Munay-Ki is een stil, liefdevol, creatief en diep helingsproces. Met het ontvangen van de Munay-Ki inwijdingen start of versnelt jouw proces om “volledig te worden wie je werkelijk bent”.

Munay-Ki is een methode voor persoonlijke groei en ontwikkeling die lichaam en geest in balans brengen met jouw Spirit, de innerlijke Goddelijke Bron of jouw pure kern.

Inwijding 1 t/m 4: De Heler, De Banden van Kracht, De Harmonie en De Ziener

De eerste 4 inwijdingen zijn gericht op bescherming en heling van jezelf. Als je de Munay-Ki ontvangt, zal je energieveld weer helder gaan stralen en je zult de rollen die je jezelf hebt aangemeten ter zelfbescherming afleggen. Persoonlijke heling wordt op gang gebracht en je kunt de mogelijkheid ontwikkelen om de onzichtbare wereld waar te nemen.

Inwijding 5 t/m 7: Day Keeper, Wisdom Keeper, Earth Keeper

Vervolgens ontvang je initiaties waardoor je buiten je angst zult stappen en vrede gaat uitdragen en tijdloosheid en oneindigheid kunt ervaren.

Inwijding 8 & 9: Star Keeper, Spirit/Creator

Wanneer je de laatste initiaties ervaart, kun je een nieuwe, betere versie downloaden van de ‘software’ in je energetische blauwdruk. Met deze instructies kun je een nieuw lichaam creëren.

Na het ontvangen van de Munay-Ki zul je als vanzelf die dingen gaan doen die bij jou passen, waar jij goed in bent en die jou gelukkig maken. Doel is een innerlijke metamorfose, zelfheling.

Ayni, de wet van de heilige wederkerigheid

De Munay-Ki traditie leert hoe je een wederzijdse verbinding aangaat met de wereld van levende energieën, Ki. Hierin heb jij het innerlijke besef van eenheid en maak jij deel uit van het natuurlijk verloop.

Leef in puurheid en in onvoorwaardelijkheid.

Als je iets moois geeft, krijg je mooie dingen terug.

Jouw welbevinden is onlosmakelijk verbonden met het welbevinden van alles.

Leef in vrijgevigheid, geweldloosheid, integriteit en waardigheid.