Healing Medium

Je bent in mijn praktijk van harte welkom voor een Healing en/of (Aura) Reading. Of voor een Spirit Contact, een contact met een overleden dierbare.

Mediumschap is een steeds grotere rol gaan spelen in mijn leven en daarmee ook in mijn praktijk.

Healing

De healings die ik geef zijn meestal intens en gaan diep. Tijdens een healing verhoog ik mijn energie en stem ik mij af op de energie van mijn gidsen, de engelen en de spirituele wereld. Deze energie stuurt genezende/helende frequenties die specifiek zijn afgestemd op jouw problemen.

Via aanraking kan de energie van de spirituele wereld naar elke plek in jouw lichaam stromen die dit nodig heeft.

Een healing werkt op zowel je fysieke lichaam als je mentale gesteldheid, je emoties en op je spirituele ontwikkeling.

De overgedragen energie blijft een paar dagen doorwerken en draagt bij aan verlichting van je klachten of neemt deze weg.

Je kunt bij mij terecht voor aura healing, chakra healing, healing op entiteiten, kristal healing, engelen healing en medium healing.

Reading

Een aura reading geeft je een beeld van waar jouw leven zich op dit moment bevindt. Het geeft je inzicht in jouw levenspad en waar de groeimogelijkheden voor jou zitten. In een reading kijk ik naar jouw energiepatroon en jouw verbinding met de wereld om je heen. Hierbij krijg ik informatie door via de gidsen en engelen die bij jou zijn.

Je kunt een aura reading doen uit nieuwsgierigheid naar jezelf of om meer duidelijkheid te krijgen over een bepaald thema waar jij vragen over hebt. Een reading kan jou aanzetten tot meer groei en zelfontwikkeling.

Je kunt bij mij ook na een reading genieten van een healing ter ontspanning of als je lichamelijke of emotionele klachten hebt.

Spirit Contact

Dit is contact met de spirituele wereld middels een mediamiek consult. Tijdens een spirit contact maak ik contact voor jou met een overleden dierbare en vertel ik je (middels een reading) over deze persoon. Wil jij weten hoe het met een overleden dierbare gaat, hoe deze dierbare de overgang naar de spirituele wereld heeft ervaren, wat deze persoon vindt van een bepaalde situatie of vraagstuk in jouw leven en wat deze persoon voor boodschap heeft voor jou? Dan is een mediamiek consult een heel mooi cadeau aan jezelf.

Spirituele CV

Ik heb op spiritueel vlak verschillende opleidingen, cursussen en workshops gedaan waaronder:

Holistische Gezondheidstherapie (https://hgt.nu/opleiding/), Engelen Kaart Leggen VIP/Reading, Merlijn Magie 1 t/m 4, Aartsengelenkunde, Overvloedkunde, Overvloed Welvaart Reiki 1 en 2, Usui Reiki 1, 2, 3a en b, Shamballa 1, 2 en 3, Ontdek de Ware Spirit in Jezelf, Aura Lezen, the Dutch Academy week aan de Academie voor Mediumschap, Munay-Ki, Klankschaal Therapie, Ascension, Holistische Hypnose en al heel wat kloosterretraites en stilteweekends.

Inmiddels heb ik ook de opleiding tot Master Healer/Master Reader & Spiritueel Coach aan de Lichtwerk Academie succesvol afgerond en daar is nog een prachtige cursus Integrated Energy Therapy (Basic, Intermediate & Advanced) bijgekomen, waarbij ik heb leren werken met 9 Helende Engelen volgens de methode van de Center of Being.

Ingewijd ben ik in: Usui Reiki 1, 2, 3a en b, Shamballa 1, 2 en 3, Overvloed Welvaart Reiki 1 en 2, Munay-Ki 1 t/m 9, Reading, Merlijn Magie, Tibetaans Lichtwerk en in IET Basic, Intermediate & Advanced (engelentherapie).