Over Cécil

Ik ben Cécil Huijbens, geboren op 13 november 1970 in Haarlem.

Na het gymnasium op het Mendelcollege in Haarlem heb ik o.a. een stukje Theaterwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam, Business Administration aan the Toronto School of Business en Middle Management gestudeerd. Gecombineerd met vele cursussen heb ik tot 2001 gewerkt in het zogeheten bedrijfsleven.

Vanaf 2007 ben ik samen met mijn zussen zelfstandig ondernemer op het prachtige Tennispark Brederode in Santpoort-Zuid.

Dat is mooi werk.

Sinds 2014 ben ik, wegens inmiddels een aantal wat zwaardere omstandigheden en levenservaringen, meer en meer bij mezelf naar binnen gaan kijken en dat heeft nog veel meer moois opgeleverd.

Ik ben gediplomeerd Holistisch Gezondheidstherapeut en Coach aan de opleiding Holistische Gezondheidstherapie (https://hgt.nu/opleiding/), Kindertolk (PresentChild Methode), Reiki Master, Shamballa Master en Integrated Energy Therapy Practitioner en Master Healer/Reader/Spiritueel Coach en ik werk veel aan mijn Mediumschap middels het volgen van diverse cursussen/opleidingen en het geven van healings en readings.

In mijn praktijk ben jij welkom, voor de meest uiteenlopende klachten en vragen. De mooie en veelzijdige combinatie van Holistische Gezondheidstherapie met, indien nodig, Kindertolken en een behoorlijke dosis, wat ik noem, Helende Spiritualiteit, zorgt voor mooie inzichten, gezondheidsherstel en balans.