Reiki Inwijdingen

Je bent bij mij in de praktijk van harte welkom voor het ontvangen van Usui Reiki inwijdingen 1, 2 en 3.

Rei-Ki betekent Levenskracht of universele levensenergie.

Van de buitenkant kun je Reiki omschrijven als een eeuwen oude vorm van genezing via handoplegging. Je leert jezelf en anderen behandelen en een behandeling zorgt voor ontspanning en ondersteunt het lichaam in haar zelfgenezingsproces.

Maar dit is slechts één aspect van wat Reiki is, slechts één dimensie.

Reiki is ook de ontwikkeling die je doormaakt, zodra je er mee gaat werken! De ontspannen, maar alerte positie die je inneemt tijdens het geven van Reiki, gekoppeld aan het feit dat de levensenergie sterk door je heen stroomt, zorgt ervoor dat je aandacht wordt bevrijd. Hierdoor begint je vermogen om op een subtiele manier waar te nemen te ontwikkelen. Je capaciteit om je intuïtie te horen, voelen en vertrouwen neemt toe.

Is Reiki iets voor jou?

Tijdens de Reiki 1 Cursus ontvang je van mij de Reiki 1 inwijding, leer je jezelf behandelen, leer je anderen te behandelen en worden je energiekanalen geopend.

Tijdens de Reiki 2 Cursus ontvang je van mij de Reiki 2 inwijding, leer je Reiki symbolen en leer je Reiki op afstand geven. De Reiki 2 inwijding verdiept en vergroot je Reiki ontwikkeling.

Tijdens de Reiki 3 Cursus ontvang je van mij de Reiki Master inwijding, leer je werken met het Master symbool en leer je anderen inwijden. De Reiki Master inwijding verdiept je Reiki ontwikkeling nog meer.

Wil je zelf Reiki cursussen geven, dan help ik je middels de training Reiki Master Advanced.

Voor meer informatie over cursusdagen/tarieven of voor aanmelden voor een Reiki Cursus ontvang ik graag je vragen via hgtpraktijk.cecil@gmail.com.